Bed en Brochje

In het voormalig woonhuis aan de Kade 1 te St. Annaparochie is nu op de bovenverdieping een nieuw Bed & Brochje gekomen. 

U beschikt over een eigen opgang  die ruim genoeg is voor het stallen van eventueel (elektrische) fietsen. Boven heeft u een eigen zitkamer die gezellig is ingericht en waar u ’s avonds even bij kunt komen met een bakje koffie of een glaasje wijn. De slaapkamer biedt ruimte aan twee personen met goede matrassen.  De bedden kunnen eventueel apart geplaatst worden.  Ook het bijzetten van een ledikantje is geen probleem.

Verder heeft u een ruime badkamer met inloopdouche,  dubbele wastafel en een riant bad.  U kunt gebruik maken van de wasmachine (€ 4,00 per wasbeurt) en er staat een gevulde koelkast voor u klaar waar u tegen gereduceerd tarief gebruik van kunt maken.

Wilt u wat langer blijven dat is ook geen probleem, er is mogelijkheid tot half-pension daar wij naast het Bed & Brochje een horecazaak hebben genaamd: Eethûs de Kaai. 

Onze unieke locatie heeft alle ingrediënten voor een fijn verblijf waar u de rust en gastvrijheid van het Friese platteland ervaart.  Graag tot ziens bij Bed & Brochje de Kaai

Kosten:

69,50 per overnachting (voor gehele vertrek)
7,50 ontbijt p.p. (voldoende om ook lunchpakket te maken)